Pinguin-Net


Go to content

News


04/07/2007:
Op 3 juli omstreeks 23.35u heeft zich een stroomstoring voorgedaan binnen POP2 ( 1ste verdieping ) te Capelle a/d IJssel. Na aankomst van onze engineers is gebleken dat de stroomkabel naar het by-pass panel van de UPS er grotendeels af geslagen was. Dit resulteerde in het uitvallen van de stroomfases 1 en 2. Fase 3 was nog operationeel. Na aankomst van de elektra storingsdienst is fase 3 afgesloten en is het by-pass panel verwijderd. De binnenkomende stroomkabel en de uitgaande stroomkabel zijn daarbij direct met elkaar verbonden. Door het verwijderen van het beschadigde by-pass panel staat de UPS nu buiten werking. Omstreeks 01.50u is de stroomvoorziening hervat en zijn alle racks en servers opnieuw aangesloten. De komende dagen zal getracht worden de oorzaak van deze storing te achterhalen. Op zeer korte termijn zal de installatie definitief aangesloten worden waarvoor het noodzakelijk is om de stroomvoorziening gecontroleerd af te sluiten. Eea. zal minstens 48 uur van te voren kenbaar worden gemaakt. Gezien de ernst van de situatie is het in ieders belang dat deze werkzaamheden zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Een eerdere melding vooraf is derhalve naar alle waarschijnlijkheid niet mogelijk.


29/01/2007:
Vanwege een verplaatsing van rack, zal de server een korte tijd niet bereikbaar zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd van 24.00 tot 02.00 op de nacht van maandag 29 januari op dinsdag 30 januari. Onze excuses voor het ongemak!


24/01/2007:
De problemen tussen ons en de telenetklanten zijn van de baan alles is terug in orde en draait terug normaal.


10/01/2007:
We krijgen een nieuwe betere server van onze beste sponser die ons in het begin altijd al een duwtje in ons rug gaf zodat wij dit allemaal voor jullie konden doen dus BEDANKT Gipsyboy !!!


07/01/2007:
Vandaag werd alles wat we maar konden vinden van software allemaal upgedate en verbeterd resultaat onze server draait weer heel soepel ook is er wat aangepast geweest op de Status-pagina .


26/12/2006:
Wat er vandaag ook nog werwerkt wordt en met tijd helemaal online wordt geplaatst is een supportpagina waar al veel help zal op te vinden zijn maar waar je er ook veel vragen zult kunnen over stellen. (Support-pagina).


26/12/2006:
Vanaf vandaag starten we terug met een uitgebreid verslag van wat er met onze server gebreurd of zal gebeuren hopelijk meer positeieve dingen dan negatieve dingen.Copyright 2008 Pinguin-Net. All Rights Reserved | Info@Pinguin-Net.be

Back to content | Back to main menu